Om os

KENJAN Hunde & Katteartikler

blev officielt grundlagt d. 17. marts 1984 - nærmest ved en tilfældighed. Grundlæggerne Kent og Jan trænede hunde sammen i Schæferhundeklubben og Jan var indehaver af en læderhandel. For sjov blev der fremstillet nogle liner til eget brug, men hurtigt fik andre øje for produktet og en lille produktion blev startet i kælderen til Jans læderhandel.

Forholdene blev hurtigt for små, og produktionen blev flyttet ud til Kent´s kælder i Brøndby.

Nogle maskiner var i den mellemliggende tid indkøbt og langsomt blev en egentlig produktion startet og firmanavnet KENJAN blev født.

Brugshundefolk fik hurtigt øje på produkterne, hvis kvalitet og udformning ikke tidligere var set i Danmark. En fordel var, at grundlæggerne selv trænede hunde og derfor var på forkant med nye modeller af grej til hundetræning.

Efter et par år, måtte Jan sige fra pga. udvidelse i sit firma og produktionen fortsatte herefter med Kent som ejer.

Forholdene blev imidlertid for små i Brøndby og firmaet flyttede i 1996 til "Skelgaarden" i Havdrup i nærheden af Roskilde.

Firmaets politik har fra starten været, at fremstilling af hundeartikler i en kvalitet, der ikke ses andre steder, har højeste prioritet. Firmaet ønsker ikke at blive større, da dette vil gå ud over firmaets princip om, at være de bedste indenfor branchen.

Professionelle såsom Politiet - også i Norge, Sverige og Finland samt Militæret og Told & Skat har fået øje på Kenjan´s specielle produkter, der relaterer netop til disse professionelle hundeførere.


Generationsskifte

Efter Kents død i 2012 blev der i foråret 2013 foretaget et generationsskifte og Susanne og Lars Bøgh Jørgensen indgik partnerskab.

I samme forbindelse flyttede forretningen og produktionslokalerne til Tjørnerødgaard i Hjembæk ved Jyderup.

Her byder vi velkommen i en stor, lys og dejlig butik. Stadig med det velkendte brede sortiment i den bedste kvalitet.